ΑρχικήΝέαCompa Solar - SolarWorld AG Distributor 2014

Compa Solar - SolarWorld AG Distributor 2014

Εκτύπωση PDF
sw_distributor_de_4c_2012_252x142px
      
Ο όμιλος Compa Solar επίσημος συνεργάτης της SolarWorld AG στην Ελλάδα και Κύπρο.
 
Στην Ελλάδα της κρίσης, η συνεργασία του ομίλου Compa Solar με τον μεγαλύτερο κατασκευαστικό οίκο φωτοβολταϊκών παγκοσμίως SolarWorld AG συνεχίζεται δυναμικά και για το 2014!
  
Ο Όμιλος SolarWorld AG (ISIN: DE0005108401) συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή κρυσταλλικής φωτοβολταϊκής τεχνολογίας υψηλής ποιότητας. Η δυναμικότητα του ομίλου αυξήθηκε με την εξαγορά και ενσωμάτωση της μονάδας παραγωγής της Bosch στην Γερμανία και πλέον είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή εταιρεία με δυναμικότητα παραγωγής 1GWp ετησίως.
 
Η δύναμη του Ομίλου είναι η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή φωτοβολταϊκών: Από το πυρίτιο ως πρώτη ύλη, στα wafers, στις κυψέλες και στα φωτοβολταϊκά πλαίσια μέχρι την ολοκληρωμένη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση κάθε μεγέθους "με το κλειδί στο χέρι"...
Η έδρα του Ομίλου είναι στη Βόννη. Γραφεία πωλήσεων υπάρχουν στην Ισπανία, την Γαλλία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Αφρική και την πολιτεία της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ. Οι μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής του Ομίλου βρίσκονται στο Freiberg της Γερμανίας και στο Hillsboro των ΗΠΑ όπου απασχολούνται περίπου 2.500 άτομα.