ΑρχικήΝέαΣεμινάριο Compa Solar - Fronius FSP

Σεμινάριο Compa Solar - Fronius FSP

Εκτύπωση
11/10/2010. Πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη το 1ο σεμινάριο για την εξειδίκευση τεχνικών και μηχανικών στους μετατροπείς Fronius. Το 4ήμερο σεμινάριο διοργανώθηκε από την Compa Solar - Ολυμπιακή Φωτοβολταϊκή σε συνεργασία με την Fronius Austria...

 

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν το πλήρες 4ήμερο σεμινάριο Fronius FSP (Service Partners) σε όλα τα μοντέλα των μετατροπέων και του συστήματος παρακολούθησης, διαχείρισης του Αυστριακού κατασκευαστικού οίκου. Έλαβαν μέρος τεχνικοί και μηχανικοί οι οποίοι εξειδικεύτηκαν σε θέματα τοποθέτησης, συντήρησης και αντιμετώπισης σφαλμάτων των μετατροπέων. Είναι το πρώτο σεμινάριο FSP που διοργανώνεται στην Ελλάδα με στόχο την προσφορά τεχνογνωσίας σε όλους τους τεχνικούς της εταιρίας μας αλλά και εξωτερικών συνεργατών.

Εκπρόσωποι της Fronius ήταν οι Κωνσταντίνος Ρωμανίδης επικεφαλής του τεχνικού τμήματος στην Ελλάδα και ο Patrick του τμήματος τεχνικής υποστήριξης στην Αυστρία. 

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη παρόλο τις περιορισμένες θέσεις. Θα ακολουθήσουν επιπλέον σεμινάρια Fronius FSP για τα οποία θα ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα μας.